onsdag 4 maj 2011

Dag 47

Frugan släpade ner mig till graffiti café för hon ville så gärna ha en het potatis. Så kör vi ner och när vi kommer fram märker vi att det är en helvetes jävla megakö. Fack! Och det värsta var att det är ett fett jävla irriterande estetfjortisgäng som stod framför oss. De är ju inte kloka på något sätt. För det första, hur fan ser de ut egentligen? Ok, jag accepterar att man kan ha sin egen stil och vara lite vågad ibland. Men de borde fan lära sig hantera sminket så de inte ser ut som nåt en tioåring målat i paint.

Sen beter man sig inte hur som helst bara för man är i en stor grupp. Typ: "Fan va vi e coola, vi äger hela världen. Och om vi kommer in lite senare än våra vänner så får vi tränga oss före alla andra i kön som kommit in i mellan. För vi är coola när vi skiter i allt." Respektlösa idioter är vad de är.

Nä, jag e glad att jag hoppade över fjortisstadiet. Visst har vi alla varit unga och dumma, men det vetti fan om inte Justin Bieber-generationen slår allt. Äckliga satungar. Skulle ha smisk hela högen så de inser att det är dags att växa upp.

Kan tillägga också för er som fortfarande tvivlar. Bieber är en idiot. Så var det med det.

Inga kommentarer: