söndag 15 maj 2011

Dag 52

Oioioi Oioioioi vem para quebrar kuduro, vamos dançar kuduro... Aaaaaahhh sicken lördag! Åker man två timmar i en buss för att spela känns det så JÄVLA gott att åka hem med 6-2 i bagaget. Speciellt när man gör det med ett så underbart gäng. Då e det nästan skit samma att man har halvbrutna fingrar och tvingas vända efter halva hemresan för att plocka upp folk i en havererad bil och sitta inmosad med en liten taliban i knäet...

Hermano - I love you man! Sicka strutar. Bam bam bam bam! Hoppas du hade det gott i Malmö på schlagerfesten eller va fan det nu var du skulle på. Blev du också livrädd att Sverige skulle vinna? Fan alltså, så nära det var egentligen. Popular med Sa-ade, ööööööööh.. Hade han vunnit hade jag gått ner i en grav.

Men istället kunde jag fira ordentligt. Med Munk som denna kväll motsvarade sitt rykte. Med Hansen som visserligen svek för att han är rädd för tanterna på pianobaren. Med Joacccchhhim von galgkapten, need I say more (förutom att han var lite alibi men det vet vi vad det berodde på). Med David den sliskfulla, med lika mycket taktkänsla som humor. Får väl nämna damerna som spelade en liten biroll på förfesten - Axel o Frank. Men sen kommer vi till aftonens stjärna - Siiiiiiiimmmmmmoooooooon!!

Okej, vissa av er känner honom som Sinan, men uppenbarligen är han Simon när han "träffar brudar"... Han gör debut med ett inhopp med ca tjuga minuter kvar efter att ha blivit spelklar på fredagen. Ett bra inhopp, vilket kvalificerade honom för aftonens aktiviteter. Hade han vatt kass hade vi inte velat veta av honom... ;) Nä så e d naturligtvis inte, inte i HBK.

Sen blev det hans första fest med oss. Och då går han in och briljerar, bjuder på sig själv och blir en i gänget direkt. Välkommen säger vi, och han showar på Harrys och plockar med fruntimmer - wifelumber (engelska) - till klubbens undre regioner...

Oioioi oioioioi!

Inga kommentarer: