tisdag 17 maj 2011

Dag 53

Här kommer en samvetslös hyllning till allt det som har gjort dagen fantastisk. För det började som en riktig skitdag. Mådde dåligt, jobbet var segt etc. Men senare började det vända. Först en liten minihyllning till lunchen. Makaroner och kycklingben kan man knappt få för mycket av. Det fick mig på fötter.

Efter jobb var det dags för match mot HIF. Ja, de ställde inte precis upp med A-lag, så därför var det inte så konstigt att vi körde över dem. Ungtupparna fick sig ett par välbehövliga läxor, framför allt att man inte ska bli utvisad. Två utvisningar gjorde matchen rätt ointressant och vi kunde enkelt vinna med 6-0. Kunde blivit mer. Fotboll är medicin för själen. Älska det.

Före matchen fick Rade igång oss. Tack Radde, det var väl valda ord - "idag ska vi ha kuk, killar"... I matchen visade Simon att helgens lycka fortsatte hålla i sig. Han gjorde ett mål och assisterade till ett. Vem assisterade han till? Nä, vet ni det inte redan kan ni inte gissa, så e d bara...

Han är ingen van målskytt direkt, men idag visade han målsinne. Tog en löpning på 40, 50, ja kanske 80 meter bara för att peta in bollen i ett ganska öppet mål. Jag har aldrig sett honom så snabb - mannen, myten, helikopterlegenden - Staffan "honom ska vi ha" Larsson.. Jublet visste inga gränser på Julivallen! Han avgjorde matchen med sitt 6-0-mål.

Sen kommer man hem till en nystädad lägenhet. Maten är strax klar och filmen är laddad. Tack!! Inte mindre än fyra Marabou Caribbean har jag nyss inhandlat och Coca Colan är kall och god. Då njuter jag av livet.

SKÄRGÅRD!!!

Inga kommentarer: