torsdag 7 april 2011

Dag 28

Jag är inte sådär jätteglad för kyla precis. Till vissa grejer är den förstås nödvändig, t.ex. Coca Cola, glass, när man stukar foten osv... Men det är inte den sortens kyla jag tänker på nu. Mer vädrets kyla. I Sverige har vi kyla nästan hela året. Har vi tur så får vi kanske tre varma månader. Och det klagar folk över, såklart. Gnäll, gnäll gnäll... Men det är väl ok ibland. Att klaga på något som är värt att klaga på. Men det jag tycker är idiotiskt är när samma gnällspikar som hostar ur sig svordomar på vintern även klagar när det är varma sommardagar. Bara för att det är för varmt...

Ja, även jag tycker det kan vara skönt med "lagom" värme, men man kan fan inte klaga varenda gång vädret inte ställt om sig efter ens egen jävla termostat. Är det så svårt att acceptera att man inte kan styra över hur varmt det är och kommer att bli? Folk kommer hem från Thailand och säger typ "det var fint väder men alldeles för varmt, det gick knappt att vara ute på dagen." Åk inte till Thailand då. Åk till ett ställe ni tycker har en mer passande temperatur. Ni kanske inte ska skylla på vädret där utan på er egen hjärnkapacitet.

Tycker ni det är pisskallt? Ok, om det verkligen är jobbigt, klaga. Lite. Ibland. Men inte hela tiden. Gnällerövar gör ingen glad. Tvärtom. Gnällerövar är glädjedödare. Har ni någonsin försökt se saker från den ljusa sidan? Det är inte så svårt som man kan tro.

Piss off bitchezzzz

Inga kommentarer: